Voegen uithakken

Voegen uithakken gebeurd meestal wanneer het plan is om de voegen te vervangen. Dit kan weer verschillende redenen hebben, zo kunnen de voegen vervallen zijn, wellicht moeten de stenen in muur wel vervangen worden of wellicht is het cement achter de voegen van dusdanige kwaliteit dat de voegen uitgehakt moeten worden. Er zijn meerdere methodes om voegen te verwijderen maar voegen uithakken is een prima oplossing om voegen netjes en relatief snel weg te krijgen.voegen uithakken

Tegenwoordig kunnen kan het mortel tussen de bakstenen prima verwijderd worden zonder de stenen of de rest van het cement te beschadigen. Dit is tevens te danken aan de nauwkeurigheid van de machines waarmee er gewerkt wordt aan de gevels.

Machinaal voegen uithakken

Wanneer u aan het woord uithakken hoort denkt u natuurlijk een middeleeuwse techniek met hamer en bijtel. Niets is minder waar kan ik u zeggen. Voegen uithakken gebeurd tegenwoordig machinaal met een handig, krachtig en mobiel gereedschap. Gelukkig maar, anders is dit voegwerk echt niet te doen.  Het gereedschap voor voegen uithakken lijkt op een klopboor maar heeft enkel de kloppende beweging. Het is om precies te zijn een pneumatische hakhamer (op lucht). Bovendien zit er een soort bijtel kop op die de oude vervallen voegen prima verwijderd. Op deze manier is ook voegen uithakken een stuk moderner en sneller uit te voeren dan voorheen.

Er zijn alternatieven voor voegen uithakken, u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de voegen te laten uitslijpen. Deze laatste methode is misschien wel sneller maar verhoogt de kans op schade aan de muur, uitslijpen is gewoonweg minder nauwkeurig. Wanneer de voegen netjes verwijderd moeten worden, en de stenen geen schade mogen oplopen, kiest u voor voegen uithakken.

Vraag vandaag nog een offerte aan op deze website en krijg een prijsopgaaf van 6 professionele bedrijven uit uw omgeving die uw voegen kunnen uithakken.

 

Gratis offertes

Postcode:

Stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ervaringen
Voegen laten renoveren
karin

Ik was op zoek naar een voeg renovatie bedrijf, tijdens mijn zoektocht kwam ik uit bij gevel en wand. Ik heb bij deze site mijn offerte aanvraag ingediend. Binnen 3 dagen had ik 3 verschillende offertes. Ik heb contact gehad met 2 bedrijven waar de prijs mij aansprak. Uiteindelijk heb ik het perfecte bedrijf gevonden. Mijn voegen zijn weer als nieuw.

Karin de Groot
Geweldige service en juiste bedrijf
familie_gevel

Via gevelenwand hebben wij offertes aangevraagd voor het reinigen, en vervolgens impregneren van de gevel. Het viel ons op dat enkel gerenomeerde bedrijven reageerde op onze oproep. We hebben via deze de beste deals kunnen vinden en uiteindelijk is ons huis geweldig opgeknapt, voor lage prijzen.

Familie van Dam