Informatie en advies over gevelrenovatie
Gratis en vrijblijvend

Het juist isoleren van de gevel kun je een hoop geld besparen. Voor een gemiddelde een gezinswoning kan dit tot wel €500 per jaar schelen, tel maar uit wat dit je kan besparen na 50 jaar. Gelukkig kun je bij gevel en wand nu ook de offerte aanvragen voor gevelisolatie nu regelen.

We hebben een gehele nieuwe sectie aan de website toegevoegd, te weten gevelisolatie. Daar lees je alles over de verschillende vormen en de bijbehorende prijzen.

Gevelisolatie in de verschillende vormen

Gevelisolatie wordt in Nederland op 3 manieren uitgevoerd; spouwmuurisolaite, buitengevelisolatie en de binnengevelisolatie. Bij spouwmuur isolatie wordt de spouwmuur volgespoten met een isolatiemiddel, dit wordt het meest uitgevoerd door gevel experts in Nederland.

Bij buitengevelisolatie wordt de tempex platen tegen de buitenkant het pand bevestigd. Deze isolatielaag moet vervolgens worden afgewerkt. Dit afwerken kan op verschillende manieren, op de pagina over buitengevelisolatie vind je meer informatie.

De laatste en minste gebruikte vorm van gevelisolatie is binnengevelisolatie. Hierbij wordt het isolatiemateriaal aan de binnenzijde van een woning geplaatst. Het is begrijpelijk dat dit niet heel regelmatig gebeurt, het woonoppervlakte van een woning wordt hier namelijk door verkleind.

Uitrekenen wat jebespaart

Voor een juiste berekening van de energie die je kunt besparen bij een nieuwe gevelisolatie kunt je het best aankloppen bij een gevel expert. Dan kan de gevelexpert bekijken hoeveel het je zou besparen, en hoe lang het zal duren voordat je een eventuele investering in gevelisolatie zou terug verdienen.

Bij gevel en wand kom in je contact met deze gevelexperts. Vul simpelweg het offerte formulier in en bekijk wat je kunt besparen.


Laatste nieuws

Hoe een offerte aan te vragen

Een offerte aanvragen doen veel mensen omdat ze de prijs willen weten,

Overheidssteun voor energiebesparing

De overheid gaat samen met een aantal bedrijven geld beschikbaar stellen in

Gevelisolatie en steenstrips: isolatie en afwerking in een pakket

Wanneer je jouw gevel isoleert, heeft dit een dubbele functie. Enerzijds maak