Voegen kleuren

Voegen kleuren is een specialistische voegwerk klus. Eerst dient men het cement tussen het metselwerk schoon te maken. voegen kleurenDit wordt gedaan omdat verf op een vieze ondergrond niet goed pakt en eerder er af zal vallen. Bovendien is het van belang dat het cement wat verf opneemt zodat de kleur langer zichtbaar blijft. voordat de verf goed pakt. Bovendien is het natuurlijk belangrijk om mooi tussen de lijnen van de bakstenen te blijven, dit klinkt makkelijk maar dit is lastig op hoogte en in de wind.

Gekleurde voegen geven een sfeer mee

Wanneer je de voegen laten kleuren kunt u uw huis een totaal nieuwe sfeer meegeven. Moet u zicht maar eens bedenken dat bijvoorbeeld de voegen zwart gemaakt worden in plaats van grijs. Rode bakstenen met zwarte voegen, dat ziet er echt super uit! Natuurlijk kunt u voor het voegen kleuren elke kleur kiezen die u denkt die mooi staat bij uw pand.

Speciale verf

Wanneer u de voegen wilt gaan kleuren is er speciale voegenverf nodig. Niet elke verf is zomaar gebruiken voor voegen. Dit komt mede doordat cement geen glad oppervlak heeft en gemakkelijk vocht en dus ook verf opneemt. De voegenverf is dan ook wat dikker dan een gemiddelde verf. Degene die u voegen komt kleuren kunt u er nog veel meer over vertellen, en weet welk materiaal hij of zij nodig heeft.

U kunt bij ons een gratis offerte aanvraag doen. Als u op de knop hier rechts klikt komt u vanzelf in contact met gevel werkers bij u uit de omgeving.

Gratis offertes

Postcode:
2 reacties op “Voegen kleuren
  1. Ton van Valkengoed zegt:

    Ik heb een tuinmuur laten maken, maar nu blijkt dat de voegen veel te licht geworden zijn. De voegen zouden donkergrijs moeten zijn zoals deze ook in mijn woning zijn. De voegen zijn helaas lichtgrijs geworden. Ik wil de voegen graag behandelen zodat de kleur beter wordt. Het gaat om een muur van ca. 30 m2.Ik ben al bezich geweest met zwartsel gemengd in water maar dat levert nog niet het gewenste resultaat op. Heeft u hier ervaring mee en kunt u mij adviseren?

Stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ervaringen
Voegen laten renoveren
karin

Ik was op zoek naar een voeg renovatie bedrijf, tijdens mijn zoektocht kwam ik uit bij gevel en wand. Ik heb bij deze site mijn offerte aanvraag ingediend. Binnen 3 dagen had ik 3 verschillende offertes. Ik heb contact gehad met 2 bedrijven waar de prijs mij aansprak. Uiteindelijk heb ik het perfecte bedrijf gevonden. Mijn voegen zijn weer als nieuw.

Karin de Groot
Geweldige service en juiste bedrijf
familie_gevel

Via gevelenwand hebben wij offertes aangevraagd voor het reinigen, en vervolgens impregneren van de gevel. Het viel ons op dat enkel gerenomeerde bedrijven reageerde op onze oproep. We hebben via deze de beste deals kunnen vinden en uiteindelijk is ons huis geweldig opgeknapt, voor lage prijzen.

Familie van Dam