Muur waterdicht maken

Muur waterdicht maken
rechts is waterdicht

Er muur waterdicht maken kan verschillende redenen hebben. Wanneer een muur wel water toelaat zal de isolatiewaarde dalen, eerder rot optreden, er is kans dat het optrekkend vocht wordt en ook is er nog de kans dat het helemaal doortrekt tot aan je behang, meubelen en de rest van jouw interieur. Wij hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat dit wel het laatste is dat je wilt.

Hydrofoberen

Een muur waterdicht maken is op zich geen probleem. Je kunt er simpelweg voor kiezen om uw muur te laten impregneren, na het hydrofoberen zal de wand waterdicht en waterafstotend zijn. Er komt nog een voordeel met het impregneren; vuil hecht zich veel lastiger aan een geïmpregneerde muur dan één die niet behandeld is.

Muur waterdicht maken

Muur waterdicht maken tegen grondwater

Er is ook nog een andere kant waar water of vocht vandaan kan komen dan enkel van buiten. Er zijn situaties waarin het grondwater in de muur wilt trekken. Hier is ook een oplossing voor, maar deze is vrij prijzig. Tegen optrekkend grondwater kun je de grond injecteren. Dit is een adequate manier om het water van je muur af te houden. Op deze manier blijft je wand mooi droog. Het waterdicht maken van je muur kan eventueel zelf, maar wij raden je aan om het te laten uitvoeren. Mensen met ervaring en het juiste materiaal zorgen dat de muur echt goed waterdicht gemaakt wordt en dat u de komende 8 jaar er geen omkijken meer naar heeft. Bovendien krijg je bij de gerenomeerde bedrijven garantie.

Vergelijk en bespaar

Vraag bij ons offertes aan en ontvang van verschillende bedrijven (maximaal 6) uit jouw regio een passende offerte. Op deze manier kun je de opties en de prijzen vergelijken. Tot slot maak je een weloverwogen keuze.

 

Vergelijk gevelspecialisten in jouw regio!

Omdat het om maatwerk gaat kunnen de prijzen aanzienlijk verschillen per gevelspecialist. Bespaar jezelf tijd en geld. Ontvang gratis & vrijblijvend tot 6 offertes van lokale gevelbedrijven en maak een weloverwogen keuze!

2 Comments

 • Edwin Ramadan

  hallo,

  wij hebben wat last van vochtige gevel en binnenmuur en meterkast aan de voorkant van ons huis. wat kunt u hieraan doen en wat kost zoiets?

  bedankt, Edwin

  • Gevel en wand

   Op onze website kunt u offertes aanvragen, geheel vrijblijvend uiteraard, u zult benaderd worden door gerenomeerde bedrijven bij u uit de buurt. Deze bedrijven zullen in staat zijn wanden weer vochtvrij te maken en te zorgen dat de gevel vochtvrij blijft.

   U kunt de offertes aanvragen door u postcode in te vullen in de postcodebox boven aan de pagina.

 • Plaats een bericht

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *