Informatie en advies over gevelrenovatie
Gratis en vrijblijvend

voegen kleurenVoegen kleuren is een specialistische voegwerk klus. Eerst dient men het cement tussen het metselwerk schoon te maken. Dit wordt gedaan omdat verf op een vieze ondergrond niet goed pakt en eerder er af zal vallen. Bovendien is het van belang dat het cement wat verf opneemt zodat de kleur langer zichtbaar blijft. voordat de verf goed pakt. Bovendien is het natuurlijk belangrijk om mooi tussen de lijnen van de bakstenen te blijven, dit klinkt makkelijk maar dit is lastig op hoogte en in de wind.

*Tip:
Voegen kleuren? Vergelijk vakmannen. Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van diverse lokale gevelspecialisten.

Gekleurde voegen geven een sfeer mee

Wanneer je de voegen laten kleuren kun je jouw huis een totaal nieuwe sfeer meegeven. Moet je zicht maar eens bedenken dat bijvoorbeeld de voegen zwart gemaakt worden in plaats van grijs. Rode bakstenen met zwarte voegen, dat ziet er echt super uit! Natuurlijk kun je voor het voegen kleuren elke kleur kiezen die je denkt die mooi staat bij jouw pand.

Speciale verf

Wanneer je de voegen wilt gaan kleuren is er speciale voegenverf nodig. Niet elke verf is zomaar gebruiken voor voegen. Dit komt mede doordat cement geen glad oppervlak heeft en gemakkelijk vocht en dus ook verf opneemt. De voegenverf is dan ook wat dikker dan een gemiddelde verf. Degene die je voegen komt kleuren kunt je er nog veel meer over vertellen, en weet welk materiaal hij of zij nodig heeft.

Vergelijk offertes bespaar geld

Je kunt bij ons een gratis offerte aanvraag doen. Als je op de knop hieronder klikt kom je vanzelf in contact met gevel werkers bij je uit de omgeving.

Geef een reactie

Gratis én vrijblijvend

Wij scoren een 9.0

Laatste nieuws

Wat is een gevelrenovatie?

Ofschoon het een onderschat onderdeel is van het onderhoud aan je huis,

Alles wat je wil weten over een vliesgevel

Gevelbekleding heeft als taak om de originele gevel fraaier te doen uitzien,

Je gevel verfraaien door gevelbepleistering

Pandeigenaren gaan steeds vaker over tot gevelbepleistering om de uitstraling van de