Voegen kleuren

voegen kleurenVoegen kleuren is een specialistische voegwerk klus. Eerst dient men het cement tussen het metselwerk schoon te maken. Dit wordt gedaan omdat verf op een vieze ondergrond niet goed pakt en eerder er af zal vallen. Bovendien is het van belang dat het cement wat verf opneemt zodat de kleur langer zichtbaar blijft. voordat de verf goed pakt. Bovendien is het natuurlijk belangrijk om mooi tussen de lijnen van de bakstenen te blijven, dit klinkt makkelijk maar dit is lastig op hoogte en in de wind.

*Tip:
Voegen kleuren? Vergelijk vakmannen. Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van diverse lokale gevelspecialisten.

Gekleurde voegen geven een sfeer mee

Wanneer je de voegen laten kleuren kun je jouw huis een totaal nieuwe sfeer meegeven. Moet je zicht maar eens bedenken dat bijvoorbeeld de voegen zwart gemaakt worden in plaats van grijs. Rode bakstenen met zwarte voegen, dat ziet er echt super uit! Natuurlijk kun je voor het voegen kleuren elke kleur kiezen die je denkt die mooi staat bij jouw pand.

Speciale verf

Wanneer je de voegen wilt gaan kleuren is er speciale voegenverf nodig. Niet elke verf is zomaar gebruiken voor voegen. Dit komt mede doordat cement geen glad oppervlak heeft en gemakkelijk vocht en dus ook verf opneemt. De voegenverf is dan ook wat dikker dan een gemiddelde verf. Degene die je voegen komt kleuren kunt je er nog veel meer over vertellen, en weet welk materiaal hij of zij nodig heeft.

Vergelijk offertes bespaar geld

Je kunt bij ons een gratis offerte aanvraag doen. Als je op de knop hieronder klikt kom je vanzelf in contact met gevel werkers bij je uit de omgeving.

Vergelijk gevelspecialisten in jouw regio!

Omdat het om maatwerk gaat kunnen de prijzen aanzienlijk verschillen per gevelspecialist. Bespaar jezelf tijd en geld. Ontvang gratis & vrijblijvend tot 6 offertes van lokale gevelbedrijven en maak een weloverwogen keuze!

3 Comments

Plaats een bericht