Informatie en advies over gevelrenovatie
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Gevelrenovatie kostprijsDe Gevelrenovatie kostprijs is afhankelijk van de prijs van de materialen en de manuren die erin gaan zitten. Dit alles hangt samen met de complexiteit van de renovatie  en wat er gerenoveerd dient te worden. We gaan proberen de kostprijs voor een gevelrenovatie enigszins uit één te zetten, je moet alleen goed beseffen dat elke klus een andere aanpak nodig heeft en dus een ander prijs kaartje heeft.

*Tip:
Gevelrenovatie kostprijs? Vergelijk vakmannen. Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van diverse lokale gevelspecialisten.

De Kostprijs van een gevelrenovatie wordt mede bepaald door het materiaal dat nodig is, verschillende veel gebruikte materialen zijn:

  • Cement: Dit is te koop voor €3 per 25 kg
  • Nakstenen: deze zijn te koop vanaf €0.16 per steen
  • Pleister om de gevel glad te krijgen vanaf €15 per m2

Deze informatie is handig om te hebben of als je van plan bent de gevel zelf te gaan renoveren, maar het is waarschijnlijker dat u alsnog een professioneel aannemer nodig heeft om de gevelrenovatie uit te laten voeren.

Overige kosten

Je hebt dus nu enkel de kostprijs van het materieel voor de gevelrenovatie, maar daar komen dus ook nog de manuren bij die betaald moeten worden. Er zijn veelal 2 mogelijkheden als het aankomt op de betaling aan de aannemer. Je kunt een vaste prijs afspreken voor de klus die uitgevoerd wordt, of per uur afrekenen. Een gemiddeld uurloon van een aannemer is rond de €30 per uur in het oosten in het land en €40 euro per in de randstad. Dit totaal is bepaald natuurlijk de uiteindelijke prijs.

Een gouden tip is om tijdens jouw offerte aanvraag goed aan te geven dat je een duidelijk overzicht van de kosten wilt, dus de kostprijs van gevelrenovatie materialen en de loonuren die betaald moeten worden. Op die manier kun je echt goed vergelijken. U kunt op onze site gemakkelijk een offerte aanvragen en je krijgt dan van 6 verschillende vakmannen uit jouwregio een offerte toe gestuurd.

Geef een reactie

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

Geld besparen met gevelisolatie

Het juist isoleren van de gevel kun je een hoop geld besparen.

Hoe een offerte aan te vragen

Een offerte aanvragen doen veel mensen omdat ze de prijs willen weten,

Gevel renovatie btw tarief verlaagd naar 6%

Voor renovatie werkzaamheden aan de gevel is het btw tarief van 19%