Informatie en advies over gevelrenovatie
Gratis en vrijblijvend

Gevelrenovatie kostprijsDe Gevelrenovatie kostprijs is afhankelijk van de prijs van de materialen en de manuren die erin gaan zitten. Dit alles hangt samen met de complexiteit van de renovatie  en wat er gerenoveerd dient te worden. We gaan proberen de kostprijs voor een gevelrenovatie enigszins uit één te zetten, je moet alleen goed beseffen dat elke klus een andere aanpak nodig heeft en dus een ander prijs kaartje heeft.

*Tip:
Gevelrenovatie kostprijs? Vergelijk vakmannen. Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van diverse lokale gevelspecialisten.

De Kostprijs van een gevelrenovatie wordt mede bepaald door het materiaal dat nodig is, verschillende veel gebruikte materialen zijn:

  • Cement: Dit is te koop voor €3 per 25 kg
  • Nakstenen: deze zijn te koop vanaf €0.16 per steen
  • Pleister om de gevel glad te krijgen vanaf €15 per m2

Deze informatie is handig om te hebben of als je van plan bent de gevel zelf te gaan renoveren, maar het is waarschijnlijker dat u alsnog een professioneel aannemer nodig heeft om de gevelrenovatie uit te laten voeren.

Overige kosten

Je hebt dus nu enkel de kostprijs van het materieel voor de gevelrenovatie, maar daar komen dus ook nog de manuren bij die betaald moeten worden. Er zijn veelal 2 mogelijkheden als het aankomt op de betaling aan de aannemer. Je kunt een vaste prijs afspreken voor de klus die uitgevoerd wordt, of per uur afrekenen. Een gemiddeld uurloon van een aannemer is rond de €30 per uur in het oosten in het land en €40 euro per in de randstad. Dit totaal is bepaald natuurlijk de uiteindelijke prijs.

Een gouden tip is om tijdens jouw offerte aanvraag goed aan te geven dat je een duidelijk overzicht van de kosten wilt, dus de kostprijs van gevelrenovatie materialen en de loonuren die betaald moeten worden. Op die manier kun je echt goed vergelijken. U kunt op onze site gemakkelijk een offerte aanvragen en je krijgt dan van 6 verschillende vakmannen uit jouwregio een offerte toe gestuurd.

Geef een reactie

Gratis én vrijblijvend

Wij scoren een 9.0

Laatste nieuws

Alles wat je moet weten over een nieuwe gevel

De buitenmuren van je huis hebben veel te verduren. Ze zijn constant

Wat zijn de verschillende gevelreiniging methodes?

Je gevel is onderhevig aan een groot aantal vervuilingen. Denk hierbij aan

Je gevel verfraaien door gevelbepleistering

Pandeigenaren gaan steeds vaker over tot gevelbepleistering om de uitstraling van de