Gevelbekleding Trespa

Gevelbekleding TrespaGevelbekleding Trespa? Wanneer je, je gevel wenst te voorzien van gevelbekleding kan je vandaag de dag een keuze maken uit een groot aantal verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kan je kiezen voor standaard gevelbekleding uit hout of kunststof, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van Trespa gevelbekleding. Door te kiezen voor Trespa gevelbekleding sla je eigenlijk twee vliegen in één klap. Enerzijds haal je namelijk moderne en stijlvolle gevelbekleding in huis terwijl dit type gevelbekleding ook nog eens perfect kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Wil je bijvoorbeeld kunnen rekenen op een eigentijds patroon voor de gevel van je woning? In dat geval kan je er voor kiezen om de platen in verschillende richtingen toe te passen. Op deze manier wordt een visueel effect gecreëerd waar menig aantal andere woningeigenaars jaloers op zullen zijn. Twijfel dan ook niet langer en ontdek de unieke eigenschappen die verbonden zijn aan het gebruik van Trespa gevelbekleding!

*Tip:
Gevelbekleding Trespa? Vergelijk vakmannen. Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale gevelspecialisten.

Verschillende soorten afwerkingen

Wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van Trespa gevelbekleding kan je een keuze maken uit verschillende soorten afwerkingen. We onderscheiden op dit vlak de mogelijkheden Metallics, Uni Colours, Wood Decors en Naturals. Al deze verschillende versies zijn voorzien van een semi-matte satin-afwerking. Je kan er evenwel ook voor kiezen om de Metallics en Uni-Colours collectie aan te kopen met een robuuste Rock of een Gloss-afwerking met glans. Op deze manier kan je werkelijk indrukwekkende gevels realiseren die beschikken over een uitmuntend, visueel effect. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer je niet zomaar genoegen wenst te nemen met een gevel die er uitziet zoals één van twaalf uit een dozijn en wanneer je zeker wenst te zijn van een zo optimaal mogelijke kwaliteit is kiezen voor Trespa gevelbekleding ongetwijfeld een aanrader!

Verkrijgbaar met welke eigenschappen?

Nu je weet welke afwerkingen er precies mogelijk zijn met Trespa gevelbekleding is het tijd geworden om de verschillende versies even op een rijtje te zetten. Wat dat betreft onderscheiden we vier verschillende mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een enkelzijdig gekleurd oppervlak, maar ook een dubbelzijdig gekleurd oppervlak, een varitop en een duocolour behoren tot de mogelijkheden. Trespa gevelbekleding kan verder worden aangekocht in verschillende afmetingen en ook de dikte is afhankelijk van je voorkeur. De dikte kan zowel 6, 8, 10 als 13 MM bedragen. Al deze verschillende mogelijkheden waar je bij het aankopen van Trespa gevelbekleding over beschikt maken het duidelijk dat kiezen voor dit type gevelbekleding een absolute meerwaarde zal vormen voor jouw woning.

Vergelijk gevelspecialisten in jouw regio!

Omdat het om maatwerk gaat kunnen de prijzen aanzienlijk verschillen per gevelspecialist. Bespaar jezelf tijd en geld. Ontvang gratis & vrijblijvend tot 6 offertes van lokale gevelbedrijven en maak een weloverwogen keuze!