Informatie en advies over gevelrenovatie
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Gevel impregneren middelGevel impregneer middel is er voor bedoeld om je gevel waterdicht en brandvertragend te maken. Het middel gaat door de poriën van de wand heen, bijvoorbeeld door het hout of het metselwerk waar de wand van gemaakt is.

Gevel impregneren middel is op veel verschillende plekken te vinden. Je kunt het vinden bij doe het zelf zaken, bouw markten en op internet. Het is aan te raden informatie in te winnen voordat je beslist welk product je neemt.

*Tip:
Gevel impregneren middel? Vergelijk vakmannen. Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van diverse lokale gevelspecialisten.

gevel impregneer

Gevel impregneer middel prijs

Je zult merken dat er veel prijs verschil zit in de verschillende producten. Dit prijsverschil tussen verschillende gevel impregneer middelen zit hem vooral in de kwaliteit. Een duurder middel zal over het algemeen langer blijven zitten op de wanden dan een goedkoper middel. Je moet rekenen op een vanaf prijs van €4 per liter.

Hoeveel impregneer middel heb ik nodig?

De hoeveel gevel impregneer middel je nodig heeft drukken wij uit in het aantal liters dat je nodig hebt per vierkante meter. Doorgaans genomen we hebben heb je 0.5 liter nodig per m2 .

Geef een reactie

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

Circulair bouwen met deze circulaire gevelsystemen

Milieu bewuster leven en letten op duurzaamheid zijn toch voor veel Nederlandse

Alles wat je moet weten over gevelrenovatie in 2021

De meeste mensen houden zich niet of amper bezig met de gevel

Alles wat je wil weten over een vliesgevel

Gevelbekleding heeft als taak om de originele gevel fraaier te doen uitzien,