Informatie en advies over gevelrenovatie
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Een offerte aanvragen doen veel mensen omdat ze de prijs willen weten, en vaak willen ze de laagste prijs weten die maar haalbaar is. Dit is ook de reden dat wij de service bieden om met 1 formulier meerdere offertes aan te kunnen vragen. Het voordeel is ook nog eens dat elke gevel specialist precies dezelfde aanvraag krijgt, en dus voor precies dezelfde klus een prijs opmaakt. Zo weet je dat de prijzen die je ziet hetzelfde werk vertegenwoordigen.

Hoe houden we het goedkoop

Als je  zo een laag mogelijke prijs wilt is het verstandig om met zoveel mogelijk mensen uit de buurt dezelfde klus te laten uitvoeren. De gevel specialisten hebben graag veel werk tegelijk zodat ze in 1 keer grote oppervlakten kunnen doen. Als je in je eentje jouw gevel laat impregneren moet hij rijden voor 80 m2 en als hij voor 4 huizen moet komen moet hij even ver rijden maar dan voor 320m2, dat scheelt je kosten per vierkante meter.

Vergelijk de offertes goed

Wanneer je de offertes voor bijvoorbeeld voegwerk vergelijkt moet je goed kijken of alle offertes de zelfde werkzaamheden en materialen omschrijven. Sommige gevel specialisten hebben er een handje van om de arbeidsuren pas later te bereken. En zo kan een bedrijf dat op het eerste oog heel goedkoop leek, heel duur uitvallen. Vraag ook in je aanvraag of de kosten netjes gespecificeerd kunnen worden, voor een net bedrijf zal dit geen probleem moeten zijn.

Wees duidelijk in uw offerte aanvraag

Hoe vollediger je bent in je omschrijving, des te beter de specialisten een offerte kunnen uitbrengen. Beschrijf bijvoorbeeld wat het huidige voegwerk is, en wat voor voeg werk je in de plaats wilt. Een knipvoeg of misschien wel een bolle voeg. En als je genoeg kennis in huis heeft kunt je zelfs de materialen specificeren die je wilt gebruiken voor je werkzaamheden aan de gevel.


Laatste nieuws

Je gevel verfraaien door gevelbepleistering

Pandeigenaren gaan steeds vaker over tot gevelbepleistering om de uitstraling van de

Alles wat je moet weten over een nieuwe gevel

De buitenmuren van je huis hebben veel te verduren. Ze zijn constant

Welke gevelproblemen zijn er?

Het is vaak moeilijk te zien, wanneer je woning toe is aan